Význam smyšlené lásky - aplikace Invisible Boyfriend - Vitavera - Váš psycholog na telefonu!
Přejít na navigaci (přeskočit obsah)

vloženo 1.8. 2022Význam smyšlené lásky - aplikace Invisible Boyfriend

Dostávat zamilované zprávy a květiny. To se líbí asi každé ženě. Ale nikdy svou lásku nespatřit? To už se asi moc nelíbí nikomu. Někdo je ale rád i za to. Alespoň něco je lepší než nic. Zdání dokáže oklamat srdce. To zdání pomůže vyvolat aplikace Invisible Boyfriend - neviditelná láska. Ocení ji ti, kteří jsou sami nedobrovolně. Je to divné? Třeba to ale může pomoct právě tomu srdci a psychickému zdraví.

Mnoho lidí, kteří jsou sami nedobrovolně, netrpí jen sami se svým problémem, ale také tím, že často slyší od svých nejbližších, kdy už s tím konečně něco udělají a někoho si najdou. Někomu se prostě nedaří najít někoho, kdo by za to stál a nebo na to v rámci svého vytíženého života nenašli čas a příležitost. A tak jsou rádi, že mají alespoň svou neviditelnou lásku. A když k tomu přihodí nějakou tu historku a o své vyfantazírované lásce se svým blízkým zmíní, mohlo by to pomoct okolí uklidnit.

Virtuální alibi

Neviditelná láska fakticky neexistuje, jde pouze o dílo fantazie. Je to služba informačních technologií určená právě nedobrovolným singles. Stačí se zaregistrovat, vyplnit parametry ideálního protějšku, platit určitý poplatek a virtuální přítel bude na světě. V rámci této služby chodí dotyčné osobě textové zprávy, hlasové zprávy a občas i nějaký dárek. Okolí pak má pocit, že asi opravdu s někým chodí. Neví už, že všechny ty zprávy chodí od anonymního operátora v rámci aplikace Invisible Boyfriend, který je zrovna ve službě a zná pouze profil osoby, jenž si aplikaci zaplatila a četl pár posledních zpráv, které jí byly poslány.

Jeví se to jako podivné, ale může to vést ke zlomu a napomoct k opravdové lásce. Ten, kdo tuto službu využije, se totiž díky ní může změnit. Člověk může pomocí ní získat větší sebevědomí, najednou se více usmívat a jakoby rozkvést, být otevřenější. Takovou změnu okolí určitě zaznamená a na někoho může natolik zapůsobit, že se odváže a onu rozzářenou osobu si dovolí oslovit. Může to prostě povzbudit k činům, ke kterým dosud nebyla odvaha.

NAŠI PSYCHOLOGOVÉ JSOU VÁM K DISPOZICI NA TELEFONU -  24 HODIN DENNĚ, 7 DNÍ V TÝDNU!

Dnes existuje mnoho projektů, jež fungují a generují zisky na základě toho, že využívají virtuální realitu. Čím dál tím více tak virtuální realita začíná prostupovat našimi životy. Vedle Invisible Boyfriend existuje samozřejmě také Invisible Girlfriend určená pro muže, resp. osoby hledající partnerku. Tyto služby založil Matthew Homann, který se po svém rozvodu neustále potýkal s narážkami okolí, kdy už si konečně najde někoho nového. Vadilo mu to natolik, že vymyslel právě tuto virtuální lásku, která díky každodennímu kontaktu navozuje zdání reálného vztahu.

Trénink konverzace a příjemných pocitů

Může se zdát zvláštní, že někoho tato služba osloví, když jde vlastně o vědomý sebeklam, za který navíc musíme platit. Je přece možné zaplatit si eskort službu a náš partner bude, byť jenom na chvíli, skutečný. Virtuální láska má ale dlouhodobější charakter. Může nám pomoct nepřestávat se snažit nějak vypadat a nezabředat zbytečně do smutku. Je také takovým tréninkem milostné konverzace, což může být v budoucí skutečné romanci zúročeno.

Invisible Boyfriend má ale samozřejmě mnoho nedostatků a nikdy nenahradí skutečnou lásku. Normálnímu člověku pomůže jen dočasně. Normálnímu člověku totiž začne dříve či později chybět skutečný polibek, držení se za ruku, společně trávený čas a nepochybně také pohlazení, pomazlení, zkrátka fyzický kontakt. Výhody jsou ale také nesporné, především v období bezprostředně po rozchodu nebo při již zmíněném nesnesitelném remcání okolí. Nikdy se třeba nemůže stát, že by zrušil rande. Naše neviditelná láska je naprosto ztotožněná s našimi zájmy, protože prostě byly v předepsaných parametrech. Vždy se s námi skvěle baví a nikdy se nedopustí nevěry. Nikdy nás nezaskočí nevhodnou narážkou a veškeré lichotky vždy myslí upřímně.

To, co člověka k využití služby neviditelné lásky vede, je nejčastěji skutečnost, že se ocitl bez partnera a postupem času na něj tlačí okolí s námitkami, kdy už si konečně někoho najde. Mnohdy to opravdu může být tak nesnesitelné, že právě tato služba je navzdory předchozí skepsi nakonec využita. Každý by měl být shovívavý a trpělivý vůči člověku, jenž se právě rozešel s partnerem. A že to trvá dlouho a stále nikoho nového nemá? Nechme to na dotyčném a případně řešme až v momentě, kdy si sám postěžuje a dá najevo, že chce svou situaci změnit. Někdo totiž třeba do nového vztahu nespěchá, chce si užívat svobodu. Leckdo si prostě na tu pravou lásku rád počká. Neviditelná láska pak může toto období čekání příjemně zpestřit.

Další články

Mužský versus ženský mozekvloženo 2. 5. 2022

Mužský versus ženský mozek

Mozek muže a ženy je odlišný. Mnohdy nechápeme myšlenkové pochody svého protějšku a přemýšlíme, jestli se dá ta odlišnost generalizovat, a tudíž nemá smysl se tím trápit. A tak si říkáme, zda za to můžou geny nebo výchova v rodině.

Fyziologické rozdíly mezi mužským a ženským mozkem jsou dány vlivem hormonů.

Když nám v partnerství chybí sebevědomívloženo 18. 4. 2022

Když nám v partnerství chybí sebevědomí

Nedostatek sebevědomí je následkem našeho vnitřního negativního přesvědčení. V partnerských vztazích může být takové přesvědčení opravdu závažným problémem.

Často žijeme podle partnera a ne svůj vlastní život.

Kdy raději nemluvit?vloženo 4. 4. 2022

Kdy raději nemluvit?

Aby si partneři rozuměli a chápali se, musí spolu mluvit. Pouze když budou znát jeden druhého, své city a prožitky, může se mezi takovými partnery vyvinout skutečná láska.

Řekněme si narovinu, že někdy řešíme malichernosti.

Zdravé sebevědomí – zdravé vztahyvloženo 28. 3. 2022

Zdravé sebevědomí – zdravé vztahy

Člověk je tvor společenský a vztahy spontánně vytváří a žije v nich. Nevzniknou a nepřijdou k nám jen tak. Neustále je tvoříme, rozvíjíme nebo ničíme, podle toho, jak se k sobě vzájemně stavíme.

Zdravé sebevědomí vede k větší spokojenosti ve vztazích.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)


obchodní podmínky zpracování osobních údajů zpracování cookies mobilní verze  spolupracujte s námi  vaše názory a připomínky