NEBUĎTE NA TO SAMI! - Vitavera - Váš psycholog na telefonu!
Přejít na navigaci (přeskočit obsah)

vloženo 6.4. 2020NEBUĎTE NA TO SAMI!

Nejedná se o novou službu, jak by si někteří mohli myslet. Služba psycholog na telefonu vznikla již v roce 2012.

https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/v-cesku-vznika-unikatni-sluzba---psycholog-na-telefonu_201208110400_amanourova

S jediným úmyslem pomoci lidem v nelehkých situacích, jednoduše a rychle. Stačí si vybrat svého odborníka věnujícímu se problematice, která vás trápí.

Chceme být průzrační!

Proto u každého poradce naleznete nejen jeho plné jméno a titul, fotografii, specializaci na témata, profil a informace o tom, čím se zabývá a může pomoct. Navíc naleznete v jeho profilu diplomy, certifikáty a jiná osvědčení o jeho praxi a zkušenostech.

Jak funguje služby psycholog na telefonu? Po výběru poradce zadáte své telefonní číslo a platební kartu. Po vytočení čísla na vybraného poradce, který je online, jste na něj okamžitě spojeni. Platíte pouze za čas strávený s psychologem na telefonu a platíte cenu uvedenou v jeho profilu.

A proč psycholog na telefonu?

• Službu můžete využít okamžitě, přesně tehdy kdy ji potřebujete. Není potřeba se objednávat předem. Stačí si vybrat odborníka, který je on-line.
• Nemusíte nikam chodit, vše řešíte z pohodlí svého domova. Nestresujte se cestováním, zbytečnou ztrátou času, velkou vzdáleností ani čekárnami.
• Naše služba je anonymní a diskrétní – nikdo se nedozví, že jste využili psychologické poradenství. Ani psycholog, se kterým budete mluvit, nemusí znát vaši identitu, pokud si to nebudete výslovně přát.

NAŠI PSYCHOLOGOVÉ JSOU VÁM K DISPOZICI NA TELEFONU -  24 HODIN DENNĚ, 7 DNÍ V TÝDNU!

Nechte si pomoci!

Mít problém není ostuda ani známka slabosti. Každý z nás se v životě občas dostane do situace, která nám přináší těžké zkoušky a se svými potížemi si neumí poradit sám.

I ten, kdo je jindy silný a odolný, se najednou cítí bezmocně, když ho potkají těžké a nečekané životní rány. Většinou se na nás valí vše v rychlém sledu, všechno se kazí najednou a v nesprávné chvíli, a v takové situaci je opravdu těžké obejít se bez pomoci.

Ale problémy zde nejsou proto, abychom se kvůli nim trápili, jsou výzvou k tomu, abychom je vyřešili!

Zavolat psychologovi je velká výhoda

V některých případech se můžete se svým problémem svěřit blízkým lidem, najít pochopení a podporu u svých dobrých přátel a rodiny. Jenomže co když jde o věci, které jim z jakéhokoliv důvodu nemůžete či nechcete říct? Může jít o problém, který se vašich blízkých přímo týká, nebo může být příliš složitý na to, aby vám uměli poradit. Někdy jednoduše víte, že si potřebujete o svých potížích popovídat s někým nezávislým a nezaujatým – ale kde takového člověka najít? A navíc ještě takového, aby dané záležitosti rozuměl, který vám projeví pochopení a pomůže najít to správné řešení ve vaší situaci. A přesně to je úkolem odborníků z oblasti psychologie!

Psycholog, psychoterapeut, kouč umí díky svému odbornému vzdělání dobře porozumět povaze a přirozeným duševním pochodům lidí, ví, jak lidé reagují v tíživé životní situaci, jak se cítí a jak jim lze pomoct. Nebuďte na své problémy sami!

Nebuďte na své problémy sami!
Vaši psychologové na telefonu jsou zde pro vás!

Další články:

NOVINKA - Písemné poradenstvívloženo 7. 4. 2014

NOVINKA - Písemné poradenství

Na základě vašich přání a požadavků, jsme pro vás ve spolupráci s renomovaným českým psychologem, PhDr. Novákem připravili zcela novou službu - anonymní písemnou poradnu.

 Využijte možnost diskrétního a anonymního dotazu teď!

Psycholog na telefonu – diskrétně a okamžitě!vloženo 28. 1. 2014

Psycholog na telefonu – diskrétně a okamžitě!

„Návštěva“ psychologa se stává v Česku konečně legitimní!  Nebojte se psychologa!

Mít problém není ostuda ani známka slabosti. Každý z nás se v životě občas dostane do situace, která nám přináší těžké zkoušky a se svými potížemi si neumí poradit sám.

Dvakrát vodku!vloženo 18. 9. 2012

Dvakrát vodku!

„Dvakrát vodku!“

Tak tuhle větu v našich restauracích nějakou dobu neuslyšíme. Poprvé v historii České republiky máme prohibici kvůli tomu, že se na trh dostal alkohol spolu s methanolem.

|<< < 1 | 2 | 3

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)


obchodní podmínky zpracování osobních údajů zpracování cookies mobilní verze  spolupracujte s námi  vaše názory a připomínky