Telefonní psychologická poradna v ČR s platbou kartou! - Vitavera - Váš psycholog na telefonu!
Přejít na navigaci (přeskočit obsah)

Telefonní psychologická poradna v ČR s platbou kartou!

Jsme první telefonní psychologickou poradnou svého druhu v ČR. Ve světe se jedná se o zcela běžný způsob poskytování psychologické pomoci. Tento typ služby má úplně nový koncept a v Česku je zcela unikátní!

V naší poradně vám nabízíme telefonické konzultace s diplomovanými psychology a psychoterapeuty. Každý z poradců se soustředí na jinou oblast psychologie. Stačí se podívat do jejich profilů a vybrat si toho, který vám bude nejvíce vyhovovat. Za hovor s psychologem platíte prostřednictvím své platební karty. Díky tomu mohou psychologové nabízet své služby za nejnižší možné ceny.

Platíte pouze za provolané minuty. Stačí ověřit své telefonní číslo a přiřadit platební kartu, ze které bude váš hovor účtován. Celá záležitost vám zabere méně než jednu minutu. Zadání platební karty vás k ničemu nezavazuje a kartu můžete kdykoliv změnit či odebrat. 

PSYCHOLOGICKÁ POMOC NA TELEFONU - NONSTOP A ZCELA DISKRÉTNÍ!

   Výhody psychologického poradenství přes telefon

  •  Službu můžete využít okamžitě, tedy ve chvíli, kdy ji potřebujete. Není potřeba se objednávat předem. Naši psychologové jsou vám k dispozici nonstop – 24 hodin denně, 365 dní v roce!

  • Nemusíte nikam chodit, vše vyřešíte z pohodlí svého domova. Nestresujte se cestováním, zbytečnou ztrátou času, velkou vzdáleností ani čekárnami.

  • Naše služba je anonymní a diskrétní – nikdo se nedozví, že jste využili psychologické poradenství! Ani psycholog, se kterým budete mluvit, nemusí znát vaši identitu, pokud si to nebudete výslovně přát.

Kdo jsou naši poradci? 

Naši poradci jsou zkušení a diplomovaní psychologové a psychoterapeuti. S dlouholetou praxí v oboru, se zkušenostmi s krizovými intervencemi a absolvovanými psychoterapeutickými výcviky. O jejich odbornosti se můžete sami přesvědčit v jejich osobních profilech, kde naleznete jejich životopisy, náhledy diplomů a certifikátů a přehled jejich pracovních zkušeností. Vybrat si tak můžete poradce, který má ty největší předpoklady zabývat se vaším specifickým problémem.

Napsali o nás: "V Česku vzniká unikátní služba - psycholog na telefonu"

Další články

Pověz mi zrcadlo aneb poznej sebe samavloženo 10. 7. 2014

Pověz mi zrcadlo aneb poznej sebe sama

Ptej se, co svým jednáním druhý sleduje, ale začínej u sebe. Poznej sebe sama! Mnohá moudrá slova dávných i současných filosofů apelují na nutnost sebepoznání.

Jak postupovat?

NOVINKA - Písemné poradenstvívloženo 7. 4. 2014

NOVINKA - Písemné poradenství

Na základě vašich přání a požadavků, jsme pro vás ve spolupráci s renomovaným českým psychologem, PhDr. Novákem připravili zcela novou službu - anonymní písemnou poradnu.

 Využijte možnost diskrétního a anonymního dotazu teď!

Psycholog na telefonu – diskrétně a okamžitě!vloženo 28. 1. 2014

Psycholog na telefonu – diskrétně a okamžitě!

„Návštěva“ psychologa se stává v Česku konečně legitimní!  Nebojte se psychologa!

Mít problém není ostuda ani známka slabosti. Každý z nás se v životě občas dostane do situace, která nám přináší těžké zkoušky a se svými potížemi si neumí poradit sám.

Dvakrát vodku!vloženo 18. 9. 2012

Dvakrát vodku!

„Dvakrát vodku!“

Tak tuhle větu v našich restauracích nějakou dobu neuslyšíme. Poprvé v historii České republiky máme prohibici kvůli tomu, že se na trh dostal alkohol spolu s methanolem.

1

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)


obchodní podmínky zpracování osobních údajů zpracování cookies mobilní verze  spolupracujte s námi  vaše názory a připomínky