NOVINKA - Písemné poradenství - Vitavera - Váš psycholog na telefonu!
Přejít na navigaci (přeskočit obsah)

NOVINKA - Písemné poradenství



Na základě vašich přání a požadavků, jsme pro vás ve spolupráci s renomovaným českým psychologem, PhDr. Novákem připravili zcela novou službu!

Nyní máte možnost využít odborného psychologického poradenství i prostřednictvím SOUKROMÉ písemné poradny. Na stránkách naší psychologické poradny Vitavera, vám takovýto výklad sice ZDARMA nabízíme, ale mnoho z vás vyjádřilo přání zůstat v anonymitě a zachovat diskrétnost. Vzhledem k tématům a obsahu vašich dotazů, je pro nás toto přání pochopitelné.

Promyslete si tedy důkladně svůj dotaz, nebojte se jej i třeba obšírněji zpracovat a zeptejte se na věci, které vás tak trápí. Písemná poradna neprobíhá formou chatu nebo diskuze a tak se snažte opravdu co nejpodrobněji popsat vše, co považujete za důležité. Zaručujeme vám maximální diskrétnost.

Odpověď renomovaného psychologa pana PhDr. Nováka je pak omezena délkou dle typu výkladu který si objednáte:


a) základní výklad (499Kč) - obsahuje základní výklad problému, bez zacházení do detailů jednotlivých zdrojů problému. Výstup bude o délce 1 normostrany ve formátu PDF na profesionálně vyhotoveném podkladu. Doba vypracování je do 72 hodin od přijetí platby.


b) detailní výklad (999Kč) - obsahuje detailní rozbor problému, snaží se najít všechny možné příčiny a vysvětlit souvislosti. Výstup bude o délce 3 normostrany ve formátu PDF na profesionálně vyhotoveném podkladu. Doba vypracování je do 72 hodin od přijetí platby.

V případě, že máte zájem službu využít, napište nám svůj dotaz na emailovou adresu info@vitavera.cz s předmětem Písemná poradna. Do zprávy také uveďte zda si přejete základní nebo detailní výklad problému, obratem budete vyzváni k zaplacení příslušné částky na náš bankovní účet. Od momentu kdy bude Vaše platba přijata, se začne psycholog Vaším dotazem zabývat a do 3 dnů dostanete na svůj email odbornou odpověď ve formátu PDF.

Máte dotazy nebo je vám cokoliv nejasné? Prosím neváhejte nás kontaktovat na e-mailu: info@vitavera.cz nebo tel.:+420 234 727 702 od 9:00 do 16:00 hod. Jsme tu pro vás rádi!


Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)


obchodní podmínky zpracování osobních údajů zpracování cookies mobilní verze  spolupracujte s námi  vaše názory a připomínky