NEBUĎTE NA TO SAMI! - Vitavera - Váš psycholog na telefonu!
Přejít na navigaci (přeskočit obsah)

vloženo 6.4. 2020NEBUĎTE NA TO SAMI!

Nejedná se o novou službu, jak by si někteří mohli myslet. Služba psycholog na telefonu vznikla již v roce 2012.

https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/v-cesku-vznika-unikatni-sluzba---psycholog-na-telefonu_201208110400_amanourova

S jediným úmyslem pomoci lidem v nelehkých situacích, jednoduše a rychle. Stačí si vybrat svého odborníka věnujícímu se problematice, která vás trápí.

Chceme být průzrační!

Proto u každého poradce naleznete nejen jeho plné jméno a titul, fotografii, specializaci na témata, profil a informace o tom, čím se zabývá a může pomoct. Navíc naleznete v jeho profilu diplomy, certifikáty a jiná osvědčení o jeho praxi a zkušenostech.

Jak funguje služby psycholog na telefonu? Po výběru poradce zadáte své telefonní číslo a platební kartu. Po vytočení čísla na vybraného poradce, který je online, jste na něj okamžitě spojeni. Platíte pouze za čas strávený s psychologem na telefonu a platíte cenu uvedenou v jeho profilu.

A proč psycholog na telefonu?

• Službu můžete využít okamžitě, přesně tehdy kdy ji potřebujete. Není potřeba se objednávat předem. Stačí si vybrat odborníka, který je on-line.
• Nemusíte nikam chodit, vše řešíte z pohodlí svého domova. Nestresujte se cestováním, zbytečnou ztrátou času, velkou vzdáleností ani čekárnami.
• Naše služba je anonymní a diskrétní – nikdo se nedozví, že jste využili psychologické poradenství. Ani psycholog, se kterým budete mluvit, nemusí znát vaši identitu, pokud si to nebudete výslovně přát.

NAŠI PSYCHOLOGOVÉ JSOU VÁM K DISPOZICI NA TELEFONU -  24 HODIN DENNĚ, 7 DNÍ V TÝDNU!

Nechte si pomoci!

Mít problém není ostuda ani známka slabosti. Každý z nás se v životě občas dostane do situace, která nám přináší těžké zkoušky a se svými potížemi si neumí poradit sám.

I ten, kdo je jindy silný a odolný, se najednou cítí bezmocně, když ho potkají těžké a nečekané životní rány. Většinou se na nás valí vše v rychlém sledu, všechno se kazí najednou a v nesprávné chvíli, a v takové situaci je opravdu těžké obejít se bez pomoci.

Ale problémy zde nejsou proto, abychom se kvůli nim trápili, jsou výzvou k tomu, abychom je vyřešili!

Zavolat psychologovi je velká výhoda

V některých případech se můžete se svým problémem svěřit blízkým lidem, najít pochopení a podporu u svých dobrých přátel a rodiny. Jenomže co když jde o věci, které jim z jakéhokoliv důvodu nemůžete či nechcete říct? Může jít o problém, který se vašich blízkých přímo týká, nebo může být příliš složitý na to, aby vám uměli poradit. Někdy jednoduše víte, že si potřebujete o svých potížích popovídat s někým nezávislým a nezaujatým – ale kde takového člověka najít? A navíc ještě takového, aby dané záležitosti rozuměl, který vám projeví pochopení a pomůže najít to správné řešení ve vaší situaci. A přesně to je úkolem odborníků z oblasti psychologie!

Psycholog, psychoterapeut, kouč umí díky svému odbornému vzdělání dobře porozumět povaze a přirozeným duševním pochodům lidí, ví, jak lidé reagují v tíživé životní situaci, jak se cítí a jak jim lze pomoct. Nebuďte na své problémy sami!

Nebuďte na své problémy sami!
Vaši psychologové na telefonu jsou zde pro vás!

Další články:

Duševní choroba – daň za popularitu?vloženo 6. 4. 2020

Duševní choroba – daň za popularitu?

Proč jsou populární osobnosti více ohroženy duševními problémy?

V poslední době, hlavně díky médiím, často slýcháme, že se nějaký veřejně známý člověk, tedy celebrita, „zhroutil“. Ale co je tím myšleno a co za tím může být schováno?

Kybergroomingvloženo 23. 3. 2020

Kybergrooming

Jaké nebezpečí hrozí vašim dětem, když jsou on-line?

Na on-line sociálních sítích je možné si prohlížet profily miliónů uživatelů různého věku. Potencionální pachatelé trestné činnosti mají na internetu ohromné možnosti ve výběru svých obětí, které přesně odpovídají jejich potřebám.

Malé zamyšlení nad rozchody a sebeobviňovánímvloženo 6. 1. 2020

Malé zamyšlení nad rozchody a sebeobviňováním

O rozchodech by se dalo napsat, a také již bylo napsáno, opravdu hodně. Zaměříme se dnes tedy jenom na jeden malý aspekt, detail, proces, který s rozchodem souvisí a tím je sebeobviňování.

Sebeobviňování není ovšem ve hře jen při rozchodech, ale de facto při každé situaci, kdy se děje, či se již stalo, něco

Přínosy a dopady inkluzevloženo 18. 3. 2019

Přínosy a dopady inkluze

Pojem inkluze není v naší legislativě žádnou novinkou. Ve školství se s ní počítá již několik let. V poslední době se ale toto téma stalo více aktuálním.

Pokusme se podívat na obě strany mince a snažme se pochopit postoje dotčených stran a nic unáhleně nezatracovat.

1 | 2 | 3 > >>|

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)


obchodní podmínky zpracování osobních údajů zpracování cookies mobilní verze  spolupracujte s námi  vaše názory a připomínky